понеделник, 13 декември 2010 г.

GLOBUL предлага смартфоните Nokia С7 и Nokia N8

GLOBUL ще предложи двата хитови модела Nokia N8 и Nokia C7 във всички свои магазини и в магазините на Germanos в цялата страна.
Nokia С7 притежава стилен, изчистен дизайн и работи с най-новата операционната система Symbian^3.



Смартфонът предлага удобството на 8-магапикселова камера с двойна светодиодна (LED) светкавица, с възможност за геотагинг и функция за разпознаване на лица както и с възможност за запис и възпроизвеждане на видео с висока резолюция (HD), 3,5-инчов чувствителен на допир AMOLED дисплей, стерео FM радио, FM предавател, GPS с вгрaдено приложение Ovi Maps и TV-изход. Nokia С7 притежава 8 GB вътрешна памет, с възможност за разширение чрез microSD карти до 32 GB.



Nokia N8 също работи със Symbian^3 и предлага 12-мегапикселова камера с оптика Carl Zeiss с възможност за запис и възпроизвеждане на видео с висока резолюция (HD). Смартфонът е снабден с 3,5-инчов сензорен AMOLED дисплей, 16 GB вградена памет с възможност за разширение до 32GB , GPS с Ovi Maps, дигитален компас,стерео FM радио и FM предавател. GLOBUL ще предложи Nokia N8 от 15 декември.
И двете устройства предлагат лесен, бърз и удобен достъп до най-популярните социални мрежи, както и до Nokia Ovi Store, където всеки потребител може да открие разнообразие от приложения, музика и игри.
В магазините на GLOBUL и Germanos Nokia C7 се предлага в два различни цвята за 21,90 лв. на месец с двугодишен договор за абонаментната програма GLOBUL Web&Talk Ultra, а Nokia N8 ще се предлага за 34,90 лв. на месец със същия тарифен план.

Няма коментари:

Публикуване на коментар