четвъртък, 20 януари 2011 г.

Antec пуска ново ограничено издание на оригиналното си PC шаси Skeleton


То се нарича Antec Skeleton Open Air и вече може да се намери на европейския пазар на цена от около 100 евро.

Antec беше една от компаниите, които преди време доста поразчупиха представите ни за това как може и трябва да изглежда, една компютърна "кутия", пускайки оригиналния корпус Skeleton. Сега производителят информира за появата на нов вариант на тази си продуктова серия в лицето на устройство, кръстено Skeleton Open Air и предлагано в "ограничен тираж".
Подобно на останалите продукти от серията, новото шаси също е открит корпус, лишен от обичайните за РС кутиите панели. Корпусът е изработен от 0,8-милиметрови студено обработени стоманени лайсни, а размерите му са 419x330x376 мм, при тегло от 7,02 кг.
В шасито могат да се монтират дънни платки с формати Mini-ITX, MicroATX и Standard ATX, две външни 5,25-инчови устройства и две вътрешни 3,5-инчови HDD или SSD устройства за съхранение. Като опция е предвидена и възможност за инсталирането на още четири 3,5-инчови диска. Шасито позволява също инсталирането на до осем допълнителни платки и видеокарти с дължина до 279 мм.



За отвеждането на отделяната от компонентите топлина са предвидени два вентилатора – един 92-милиметров, разположен отпред, и един 250-милиметров вентилатор TriCool с настройваема LED подсветка и три скорости на въртене – в горната част на корпуса. Отпред са разположени също два USB 2.0 порта, един FireWire (IEEE1394) конектор, един eSATA извод и два аудио жака за включване на слушалки и микрофон.
Обновеният компютърен корпус Antec Skeleton Open Air вече се предлага на пазарите в Европа на "специална" цена от 100 евро.



1 коментар: