понеделник, 13 декември 2010 г.

LG ще добавя дизайнерски 3D очила към новите си телевизори







Ергономичните 3D очила, разработени съвместно с френския дизайнер на оптика Ален Микли, са стилни и гарантират по-добра картина, твърдят от LG.

В началото на новата година, по време на изложението за потребителска електроника CES 2011, LG Electronics ще представи нови 3D очила с дизайн, разработен съвместно със световноизвестния френски дизайнер на оптика Ален Микли, информират от българския офис на компанията.
Според корейската компания, комбинацията между опита на LG в 3D технологиите и този на Микли в дизайна на очила ще осигури "най-добрия във всеки аспект" продукт от този тип. Във всеки случай, очаква се новите очила да вдигнат високо летвата по отношение на критерии като дизайн и удобство. За разлика от предлаганите момента модели, в новите очила LG и Ален Микли са заложили на "подбрани материали" и изчистени линии, които са запазена марка на френския дизайнер.
Освен това новият аксесоар е създаден в съответствие с всички правила на ергономичния дизайн, подчертават още от компанията, според която заради съвършения баланс на тежестта в предната и задната част, ползвателите няма да усещат дискомфорт дори при по-продължително ползване. LG и Микли вече са патентовали заедно и специалната подложка за носа, а дръжките са с възможност за обратен ъгъл на огъване, така че прилягат удобно и на по-малките, и на по-големите.



Новите 3D очила на LG ще излязат на пазара веднага след премиерата си на най-голямото изложение за технологии CES 2011 в началото на следващата година. Те ще се предлагат с новия висок клас 3D телевизори от колекцията на корейския производител за 2011 година.




 

Няма коментари:

Публикуване на коментар