събота, 25 декември 2010 г.

A-DATA направи предколеден анонс на нова серия геймърски DDR3 памети

Новите XPG DDR3L 1600G SO-DIMM модули памет на A-DATA работят на 1600 MHz честота, предлагат се в комплекти от 4 GB и 8 GB и са подходящи за ъпгрейд на мобилни компютри.




Високата енергийна ефективност, топ производителността и способността да удовлетворят изискванията на мобилните компютри от най-висок клас са основните качества на новата “геймърска” серия DDR3 памети обозначени като XPG DDR3L 1600G, информират от производителя A-DATA. Според официалната информация, новите памети работят на честота 1600 MHz при тайминги 9-9-9-24 и захранващо напрежение 1.35V ~ 1.4V, като поддържат и възможности за овърклок.


Освен това паметите поддържат и Intel XMP профили (Extreme Memory Profiles), които улесняват конфигурирането им при нужда от повече мощност. Новата XPG DDR3L SO-DIMM серия памети се предлага в две окомплектовки: “8GB dual channel kit” и “4GB single channel kit”. Според A-DATA модулите вече могат да се търсят при дистрибуторите на марката – за нашата страна това са Мост Компютърс и Ресет Компютърс.

Няма коментари:

Публикуване на коментар