вторник, 11 януари 2011 г.

От Facebook потвърдиха: Наистина спираме на 15.03


Слуховете, че Facebook  ще бъде спрян на 15-и март, бяха потвърдени официално днес от борда на директорите на най-популярната социална мрежа.


Досега тезата за това решение бе, че създателят Марк Цукърбърг е придобил Синдрома на Нобел, като творението му е излязло извън контрол и се превръща в бич за човешкото същество, като вместо да му даде свободата да се изяви, то се поробва в поток от безсмислени статуси и картинки.

Оказва се, че това не е така, а причината facebook да бъде затворен е значително по-проста. Най-посещаваният сайт след Google е генерирал достатъчно приходи на собствениците си, че директорите са преценили, че дори да живеят още 150 години, те няма да имат нужда да работят повече, за да си осигурят един луксозен живот на приятно място.

Именно затова бордът на директорите на най-популярната социална мрежа не вижда смисъл в по-нататъшни инвестиции и стрес, относно поддържането на колосалната система, след като могат да се пенсионират още днес и да се къпят в пчелно млечице до края на дните си, залагайки по 1000 лева на мачове на Левски, дори и "сините" да не са в добра форма.

"Така ще дадем шанс и на останалите мрежи да подишат малко въздух" - заяви Цукърбърг, който допълни, че съжалява за Myspace.

Официализирането на информацията доведе до масова психоза. Стотици хиляди потребители вече са си поръчали нови харддискове, където да съберат всички свои снимки, заедно с по-интересните и скандални на техните приятели. Мнозина за poke-ват като за последно, а притежателите на крехък хормонален баланс целеустремено си променят relationship статусите на всеки 2 минути, за да привлекат внимание към иначе значително посредствените си личности.

"С какво ще заменим facebook?" - се обсъжда и в нашия форум, както и в анкетата, в която може да гласувате точно под статията, след като цъкнете на свежо, харесате чрез самия facebook за последно, дарите бъбрек и малко преди да изчислите нашата загадка, за да напишете в коментар отдолу как всичко това е измислица и само търсим евтина сензация.

9 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  2. EEEEEEEE .. i zakfo >? ne moga da razbera !! ne go spiraite !!

    ОтговорИзтриване
  3. Golqm film. Bravo na scenarista!!! :)))
    Hora ne se vrazvaite na tazi novina, oshte poveche na prichinata, za da se stigne do neq,zashtoto e napravo smeshna....

    ОтговорИзтриване
  4. Не ми се вярва,че това е истина.Никой нормален човек,няма да се откаже от милиони !

    ОтговорИзтриване
  5. аз съм за това е пълна тъпотия

    ОтговорИзтриване
  6. ami she si biem shamari togava

    ОтговорИзтриване
  7. ima i twitter sushtata rabota spokoino ;)

    ОтговорИзтриване