четвъртък, 16 декември 2010 г.

Transcend усъвършенства и мултимедийните си плейъри

Производителят обяви нов модел музикален плейър, Transcend MP870, който поддържа всевъзможни формати, включително най-новите RM и RMVB.

Новият цифров музикален плейър MP870 разполага с 2,4-инчов пълноцветен екран и се отличава с голямо разнообразие на поддържаните формати, съобщават от Transcend. Поддържат се също и новите RM / RMVB формати, които дават възможност за просвирване на музикални и видео клипове с "безпрецедентна степен" на аудио и видео качество, подчертават още от компанията.
Разбира се, освен RM / RMVB, моделът MP870 е съвместим с повечето популярни файлови формати като например MPEG4 SP (Xvid) и FLV файлове, както и MP3, WMA, WAV, OGG, FLAC (Free Lossless Audio Codec ) и WMA-DRM10 защитени музикални файлове.
Според официалната информация, устройството осигурява до над 22 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията (с включена функция „screen saver" и изключена „Lyrics Sync). С използването на предоставената вградена памет (до 8GB) и MicroSD / MicroSDHC слотове, MP870 позволява на потребителите да съхраняват, ползват и споделят доста внушително количество снимки, видео и аудио файлове по всяко време и навсякъде.
Плейърът MP870 е снабден и с други интересни функции, например с такава, която може да се използва за запис на музика от външен източник, като CD устройство, да речем. Устройството е обзаведено също с висококачествен високоговорител и микрофон, FM радио, диктофон, четец на текстови файлове и поддръжка на 13 различни езика.



Transcend MP870 се предлага в два капацитета 4GB (с черен цят) и 8GB (бял). Засега няма информация за цената, но за такава може да се пита и при дистрибутора Софт Комуникейшънс, от който ни изпратиха съобщението за новия плейър на компанията.




Няма коментари:

Публикуване на коментар