събота, 18 декември 2010 г.

D-Link предлага свой рутер с мултифункционални устройства на Epson

D-Link обяви промоция в празничните дни до края на годината на своя рутер с подобрена безжична технология – DIR-600. Потребителите могат да открият хитовия продукт на компанията в големите търговски вериги Технополис и Мултирама в атрактивна комбинация с водещи мултифункционални устройства на Epson. 



В Технополис DIR-600 може да бъде открит до края на декември или до изчерпване на количествата в комбинация с мултифункционалното устройство Epson Stylus PX720WD. Решението за мастиленоструен печат на Epson се отличава със скорост от 40 страници в минута както за монохромен, така и за цветен печат. Устройството разполага с USB 2.0 интерфейс, скенер и факс, богати мрежови функции и поддръжка на безжичните 802.11b/g/n стандарти.
Мултирама предлагат на своите потребители DIR-600 с Epson SX525WD. Мултифункционалното устройство осигурява печат в максимална резолюция от 5760 х 1440 и сканира изображения в 2400 х 2400 точки. Прибавяме възможността за копиране, високоскоростен USB интерфейс и поддръжка на широк кръг от мрежови стандарти.
Базирани на 802.11n стандарта, устройствата от серията DIR-600 работят с помощта на единична антена и постигат скорости на трансфер до 150 мегабита в секунда - стойности, които значително подобряват цялостната производителност на безжичната домашна мрежа в сравнение с по-стария 802.11g. Маршрутизаторът осигурява по-добро приемане на сигнала, както и по-голямо покритие на мрежата като на практика премахва т.нар. „мъртви точки”. Това позволява ефективно споделяне на високоскорстна Интернет връзка, файлове, принтери или други цифрови устройства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар